Trondheimsveien 37

Trondheimsveien 37 ligger i den sentrumsnære bydelen Sofienberg. Bygget ligger midt i mellom svært flotte og grønne omgivelser, med Sofienbergparken og Botanisk Hage som nærmeste nabo. Det er gåavstand til sentrum og det tar ca. 5 minutter å gå til poppis bydelen Günerløkka med sine spennende butikker, barer og restauranter. Bygningen er i klassisk teglstein fra 60-tallet og i 2009 ble det bygget om til studentboliger. Bygget er spennende da de aller fleste boligene har fransk balkong eller vanlig balkong, noen av de største boligene har begge deler. Det er totalt 5 etasjer og en heis i bygget.

Rett utenfor Trondheimsveien 37 ligger trikkeholdeplassen Lakkegata skole, hvor 17-trikken passerer og Sars gate (midlertidig stoppeplass) der 31 bussen går til alle døgnets tider. Nærmeste Bysykkelstativ heter Sofienberggata og ligger rett utenfor inngangen til bygget. Carl Berners plass er nærmeste T-bane stasjon. Last ned ruter-reise appen for å finne din letteste reisevei.

I Trondheimsveien 37 er det 43 studentboliger i ulike kategorier og størrelser av 1-roms leiligheter, 2-roms leiligheter og Store 2-roms leiligheter. Boligene her passer for den enslige, par, gode venner eller familier med barn.

På bakkeplan i Trondheimsveien 37 er det en Italiensk restaurant ved navn Pane e Vino som byr på spennende utvalg av klassiske italienske retter som pizzaer, pasta og tapas. Rett borti gata for Trondheimsveien 37 finner du Joker, Rema 1000, Kiwi og Deli Deluca.

Det skjer mye i Sofienbergparken om sommeren da det er en av Oslo’s største parker og derav en naturlig og populær møteplass for byens unge studenter. Parken er et ypperlig sted for deg som vil være «der det skjer». Her kan du kan sole deg, klatre på line, bruke utendørs treningsapparater eller grille. Det er også kort gange til Tøyen hvor de mange grønnsaksbutikkene byr på rimelige grønnsaker, slik at du som student holder deg sunn og mett. I tillegg har Tøyen Torg de senere årene gjennomgått en stor oppgradering – her finner du Deichmanske bibliotek, bokhandel, og et bredt utvalg av spise- og serveringssteder, les mer.

Se nabolaget her

I Trondheimsveien 37 finner du vaskeriet i kjelleren. 

I Trondheimsveien er det Oslo Kommune som styrer parkeringen. Mye av parkeringen i Oslo sentrum har blitt beboerparkering. Sjekk hvor mye det koster og hvordan du registrerer bilen din.  Les skilt nøye før du parkerer bilen. Ved innflytting/utflytting anbefaler vi at og at en person passer på bilen mens flyttingen pågår.

Postkassen din finner du ved inngangspartiet. For å motta post må du selv melde adresseendring til Posten.

Det følger med bod til alle boligene. Din bod er merket med samme nummer som ditt bolignummer. Husk at du må henge på en egen hengelås ved innflytting.

Du kan parkere sykkel i stativ i bakgården til Trondheimsveien 37 eller i kjelleren. Sykler parkert på området er under eget ansvar.

Les mer om brannsikkerhet og branninstruks i Trondheimsveien 37 Her.

Beliggenhet

Trondheimsveien 37, 0560 Oslo