Når du har signert din kontrakt med BankID eller ved å laste opp signert kontrakt er alt klart til innflytting. Vær obs på datoene i kontrakten.

Den dagen din kontrakt starter kan nøklene og en vaskebrikke hentes i resepsjonen på Boligkontoret i Hausmannsgate 8 K, 0182 Oslo mellom kl.14:00 og 15:30.

  • Husk at depositum må være innbetalt, du må ha lastet opp et profilbilde på Din Side og du må ha med gyldig legitimasjon

Du kan også komme en annen dag etter kontrakten har startet, men merk deg Boligkontoret sine åpningstider. Boligkontoret har åpent mandag, onsdag og fredag mellom kl.12:00-16:00.Det er stengt alle helligdager og helger. Dersom du har behov for å ringe oss er telefonen åpen hver ukedag mellom 12:00-16:00. tlf. 22997300

Vi ønsker gjerne at du gir beskjed dersom du ikke kommer den datoen kontrakten starter via: Studentbolig@anker.oslo.no

Når du har hentet nøklene dine og kommer til boligen din vil du få en sjekkliste tilgjengelig på Din Side. Denne sjekklisten må du fylle ut med “Bra” eller “avvik”. Merk at avvik kun skal markeres der du har behov for at vaktmester eller renholdsavdelingen kommer for å rette opp i avviket. Vanlig slitasje skal ikke merkes med avvik.

Sjekklisten må fylles ut samme dag som du flytter inn på boligen.