Når du flytter inn på en av våre boliger må du huske å få endret adresse på Altinn og på Posten.no

Du finner nødvendig adresseinformasjon på din kontrakt.

Se:
https://www.altinn.no/
https://www.posten.no/adressetjenester/adresseendring

Postkassen din er lokalisert forskjellig etter hvilket område du bor i. Postkassen er merket med Hus/adresse/romnummer.

  • Storgata: Postkassen er inne på Joker-butikken i Storgata 97. Postkassen er markert med ditt husnummer og romnummer, eks: 06-232. Husk: Du skal ikke henge navn på postkassen, det henges opp på baksiden av postkassen pga. det er postrom. Dette tar boligkontoret seg av etter du har flyttet inn.
  • Københavngata: Postkassen er inne på postrommet i 1.etasje. Døren er til venstre når du kommer inn studentinngangen. Du må selv henge opp navn på din postkasse for å motta post.
  • Trondheimsveien: Postkassen er utenfor bygget ved hovedinngang. Du må selv sette på navnet ditt.
  • Wilsesgate: Postkassen er utenfor bygget. Du må selv sette på navnet ditt.
  • Gøteborggata: Postkassen er innendørs i korridor ved hovedinngang. Du må selv skrive lapp med navnet ditt og henge opp for å motta post.
  • Sandakerveien 76 A eller B: Postkassen din er i innendørs i hovedinngang til B-bygget. Du må selv skrive lapp med navnet ditt og henge denne opp for å motta post.

Viktig informasjon fra posten:

Post til postkasser som ikke er tydelig merket med lesbart navn på beboer blir sendt i retur til avsender, ref. Postloven § 19, Postforskriften § 14.

Benyttes håndskrevne navneskilt (noe Posten ikke anbefaler),  må det benyttes blokkokstaver og tydelig skrift, i lesbar størrelse.

Det er også en fordel om dere ber deres forbindelser om å ta med bolignummer i adressen (eksempel: Kari Student, Bolignummer H0201, Studentbyveien 1, 0123 Oslo). Da letter dere arbeidet for postbudet, og sikrer at posten kommer raskest mulig frem.

Postkasseskilt kan bestilles på https://skiltbutikken.posten.no/postkasseskilt.