Sandakerveien 76 A og B

På Sandaker/Torshov finner du vår nyeste boligkompleks med 386 studentboliger. Her er bygningsmassen helt ny, moderne og fresh hvor det ble åpnet i 2019. Bygningen er fordelt på A og B-oppgang og ligger idyllisk til med kort vei til Akerselva, Storo Kjøpesenter og T-bane, BI Nydalen og Thorshov. Det er stor og flott takterasse som beboere kan benytte seg av med en magisk utsikt over Oslo. Sandakerveien 76 passer for deg som ønsker å bo på en roligere plass og samtidig ha Oslo sentrum i umiddelbar nærhet.   

Rett nedenfor Sandakerveien 76 A og B ligger Grefsenveien trikkeholdeplass hvor 11, 12 og 13 trikken passerer. Det er også busstopp rett utenfor bygningen som heter Sandaker hvor 30 bussen går. Det er ca. 6 minutters gange til Storo T-banestopp som tar deg kjapt til alle områdene i Oslo. Nærmeste bysykkelstativ er Bjølsendumpa.  

Last ned ruter-reise appen for å finne din letteste reisevei.

I Sandakerveien 76 er det 386 boliger med varierende størrelser etter dine behov:

1-roms singel bolig 18-22 m2, 1-roms leilighet 23-26m2, Stor 1-roms leilighet 27-29m2 og 2-roms parleilighet 29-30m2. Boligene i Sandakerveien passer for den som ønsker å bo alene, er et kjærestepar eller to gode venner.

Sandakerveien 76 er lokalisert ved Torshov/Sandaker ved Akerselva. Torshov betegnes som «nye Grünerløkka» med mange barer, restauranter og butikker. Du finner blant annet «Hvaskjer» kulturhus med flere eventer og konserter. Liker du å bade eller søker rekreasjon så er Nydalen Elvebad bare 7 minutter unna med en nydelig opparbeidet badekulp. Sandakerveien 76 er svært nærme BI Nydalen da det kun tar 6 minutter å gå fra bygget og er av den grunn et attraktivt bosted for BI studenter. Det er Kiwi butikk i samme bygning hvor du kan ta heis ned i underetasjen (garasjen) og ta rulletrapp derfra rett inn i butikken. Du slipper med andre ord å gå ut.

Se nabolaget her.

I Sandakerveien 76 er vaskeriet i underetasjen på B-siden. 

I Sandakerveien 76 er parkeringen regulert av to selskaper, både Aimo Park langtidsparkering (nedre plan) og Euro Park, Kiwi sin kundeparkering (øvre plan). Utenfor Sandakerveien 76 er det Oslo Kommune som styrer parkeringen. Ved innflytting/utflytting anbefaler vi at du kjører inn i garasjen, setter på blinklys og at en person passer på bilen mens flyttingen pågår da du kommer nærmest mulig heisene til A og B siden fra garasjen.

Postkassen din finner du i hovedinngangen i 1.etg på B-siden. For å motta post må du selv melde adresseendring til Posten.

Det følger med bod til alle boligene i Sandakerveien 76. Din bod er merket med samme nummer som ditt bolignummer som starter med A eller B. Husk at du må henge på en egen hengelås ved innflytting. Finner du ikke boden din? Se bodkart

Du kan parkere sykkel i sykkelparkeringsrommet i underetasjen. Sykler parkert på området er under eget ansvar.

All søppel skal kastes i kontainer på søppelrommet i underetasjen i A bygningen. Hvis du bor i B-delen må du gå over gårdsplassen og inn hovedinngangen til A og ned i underetasjen. Pass på at papp rives opp før du kaster det i papir kontainer.

Les mer om brannsikkerhet og branninstruks i Sandakerveien 76 Her.

Beliggenhet

Sandakerveien 76, 0484 Oslo