Sandakerveien 76 A og B

På Sandaker/Torshov finner du vår nyeste boligkompleks med 386 studentboliger. Her er bygningsmassen helt ny, moderne og fresh hvor det ble åpnet i 2019. Bygningen er fordelt på A og B-oppgang og ligger idyllisk til med kort vei til Akerselva, Storo Kjøpesenter og T-bane, BI Nydalen og Thorshov. Det er stor og flott takterasse som beboere kan benytte seg av med en magisk utsikt over Oslo. Sandakerveien 76 passer for deg som ønsker å bo på en roligere plass og samtidig ha Oslo sentrum i umiddelbar nærhet.   

Rett nedenfor Sandakerveien 76 A og B ligger Grefsenveien trikkeholdeplass hvor 11, 12 og 13 trikken passerer. Det er også busstopp rett utenfor bygningen som heter Sandaker hvor 30 bussen går. Det er ca. 6 minutters gange til Storo T-banestopp som tar deg kjapt til alle områdene i Oslo. Nærmeste bysykkelstativ er Bjølsendumpa.  

Last ned ruter-reise appen for å finne din letteste reisevei.

I Sandakerveien 76 er det 386 boliger med varierende størrelser etter dine behov:

1-roms singel bolig 18-22 m2, 1-roms leilighet 23-26m2, Stor 1-roms leilighet 27-29m2 og 2-roms parleilighet 29-30m2. Boligene i Sandakerveien passer for den som ønsker å bo alene, er et kjærestepar eller to gode venner.

Sandakerveien 76 er lokalisert ved Torshov/Sandaker ved Akerselva. Torshov betegnes som “nye Grünerløkka” med mange barer, restauranter og butikker. Du finner blant annet “Hvaskjer” kulturhus med flere eventer og konserter. Liker du å bade eller søker rekreasjon så er Nydalen Elvebad bare 7 minutter unna med en nydelig opparbeidet badekulp. Sandakerveien 76 er svært nærme BI Nydalen da det kun tar 6 minutter å gå fra bygget og er av den grunn et attraktivt bosted for BI studenter. Det er Kiwi butikk i samme bygning hvor du kan ta heis ned i underetasjen (garasjen) og ta rulletrapp derfra rett inn i butikken. Du slipper med andre ord å gå ut.

Se nabolaget her.

I Sandakerveien 76 er vaskeriet i underetasjen på B-siden. Les mer om Vaskeriet og hvordan du benytter det her.

I Sandakerveien 76 er parkeringen regulert av to selskaper, både Q-park langtidsparkering (nedre plan) og Euro Park, Kiwi sin kundeparkering (øvre plan). Utenfor Sandakerveien 76 er det Oslo Kommune som styrer parkeringen. Ved innflytting/utflytting anbefaler vi at du kjører inn i garasjen, setter på blinklys og at en person passer på bilen mens flyttingen pågår da du kommer nærmest mulig heisene til A og B siden fra garasjen.

Postkassen din finner du i hovedinngangen i 1.etg på B-siden. For å motta post må du selv melde adresseendring til Posten.

Det følger med bod til alle boligene i Sandakerveien 76. Din bod er merket med samme nummer som ditt bolignummer som starter med A eller B. Husk at du må henge på en egen hengelås ved innflytting. Finner du ikke boden din? Se bodkart

Du kan parkere sykkel i sykkelparkeringsrommet i underetasjen. Sykler parkert på området er under eget ansvar.

All søppel skal kastes i kontainer på søppelrommet i underetasjen i A bygningen. Hvis du bor i B-delen må du gå over gårdsplassen og inn hovedinngangen til A og ned i underetasjen. Pass på at papp rives opp før du kaster det i papir kontainer.

Les mer om brannsikkerhet og branninstruks i Sandakerveien 76 Her.

Beliggenhet

Sandakerveien 76, 0484 Oslo