Wilsesgate 3A og B

I en sidegate på idylliske Fredensborg i Oslo sentrum finner du Wilsesgate 3 A og B. Dette er en gammel, flott bygård som i 2009 ble bygget om til studentboliger, etter dagens krav. Området er tilbaketrukket til tross for å være midt i sentrum av Oslo, og ligger kun et steinkast (sånn omtrent!) unna Torggata, Youngstorget, Karl Johan og det byen har å by på av yrende liv og fasiliteter.

Vi har 31 boliger fordelt på de to oppgangene. Boligene som tilbys er 1-roms leiligheter i varierende størrelse og 2-roms parleiligheter. Denne adressen passer for deg som ønsker å bo i Oslo sentrum, men samtidig litt unna byens larm.

Like ved Wilsesgate 3 er det flere bysykkelstativ hvor nærmeste er på Hammersborg torg/Møllergata. Å sykle dit du skal i Oslo er bra for miljøet og Oslo Kommune har satset stort de siste årene på å opparbeide gode sykkelveier for å redusere biltrafikken i Oslo sentrum.

Ettersom Wilsesgate er i sentrum av Oslo finnes det utallige buss og trikkeforbindelser i umiddelbar nærhet. Det tar 10 min å gå til Stortinget T-banestasjon, og 13 minutter å gå til Oslo S. Gjør deg kjent med hva som passer for deg ved å laste ned Ruter- reise appen.  

Wilsesgate 3 A og B består av 31 boliger fordelt på de to oppgangene. Boligene som tilbys her er varierende 1-roms leiligheter 26-33m2 og 2-roms parleiligheter på 39m2, boligene passer for en eller to personer.

Ved Wilsesgate finnes det mange nabolags butikker, cafeer og restauranter. På hjørnet rett over veien finner du Den Gode som er en populær pizza-restaurant i Oslo, og som tilbyr nabolagsrabatt. De har freshe moderne lokaler der du kan ta med pensumboka eller bli med på Quiz kveld i kjelleren. Det er en stor Rema 1000 butikk rett over veien og du finner også noen av Oslo’s eldste bebyggelser fra 1800-tallet med små fargerike trehus og brosteinveier et steinkast unna. Kristparken ligger 2 minutters gange bortenfor Wilsesgate og er en av Oslos grønne arealer med treningsstativer, basketball og fotballbane.

Se nabolaget her.

I Wilsesgate 3 finner du vaskeriet i underetasjen i oppgang A.

I Wilsesgate er det Oslo Kommune som styrer parkeringen. Mye av parkeringen i Oslo sentrum har blitt beboerparkering. Sjekk hvor mye det koster og hvordan du registrerer bilen din. Les skilt nøye før du parkerer bilen. Ved innflytting/utflytting anbefaler vi at en person passer på bilen mens flyttingen pågår.

Postkassen din finner du i portrommet. For å motta post må du selv melde adresseendring til Posten. (https://www.posten.no/adressetjenester)

Det følger dessverre ikke med bod til våre boliger i Wilsesgate.

Du kan parkere sykkel i stativ i bakgården til Wilsesgate 3. Sykler parkert på området er under eget ansvar.

Les mer om brannsikkerhet og branninstruks i Wilsesgate 3 Her.

Beliggenhet

Wilses gate 3A og 3B, 0178 Oslo