Gøteborggata 8 B

På midten av Grünerløkka, et steinkast fra Københavngata 10 finner du Gøteborggata 8 B. Boligene ble bygget om fra gamle Freia sjokoladefabrikk sine kontorlokaler til 133 flotte studentboliger i 2018.


Københavngata 10

Københavngata 10 er som de aller fleste bygningene på Grünerløkka kjente fabrikk og arbeider-klasse boliger med en ærverdig historie. Bygget har huset to sjokoladefabrikker, Olaf Larsen og A. Bergene.


Sandakerveien 76 A og B

På Sandaker/Torshov finner du vår nyeste boligkompleks med 386 studentboliger. Her er bygningsmassen helt ny, moderne og fresh hvor det ble åpnet i 2019. Bygningen er fordelt på A og B-oppgang.


Storgata

Ankertorget ligger supersentralt, midt i hjertet av Oslo og byr på ca. 800 studentboliger i flere størrelser og fasonger. Kvartalet er det eldste av våre adresser og har huset mange studenter siden 70-tallet.

Trondheimsveien 37

Trondheimsveien 37 ligger i den sentrumsnære bydelen Sofienberg. Bygget ligger midt i mellom svært flotte og grønnlige omgivelser, med Sofienbergparken og Botanisk Hage som nærmeste nabo.


Wilsesgate 3A og B

I en sidegate på idylliske Fredensborg i Oslo sentrum finner du Wilsesgate 3 A og B. Dette er en gammel, flott bygård som i 2009 ble bygget om til studentboliger, etter dagens krav.